Bel direct: 074 357 99 33 of mail naar info@vrolijkschilderij.nl

I.V.M. ONZE VERHUIZING IS DE GALERIE GESLOTEN

Wil je graag onze schilderijen bekijken, dan kan dit totdat we overgehuisd zijn alleen op afspraak.

Vrolijk Schilderij is ook bekend van TV op 

Wat kun je allemaal van ons verwachten?

 Persoonlijk: Wij kunnen praktisch elke foto vertalen in een Vrolijk Schilderij en kunnen dan ook geheel naar jouw wensen schilderen.

 Altijd een glimlach op je gezicht: Onze schilderijen hebben veel kleur en natuurlijk ook altijd een vleugje humor.

 Uniek: Nooit meer een schilderij waar er honderden van zijn, zoals bijvoorbeeld de schilderijen uit China. Al onze schilderijen zijn handgeschilderd en elk schilderij is hierdoor uniek.

 Samen: wij schilderen samen aan 1 schilderij, wij halen als kunstenaars hierdoor het beste in elkaar naar boven en dit zie je terug in het resultaat.

 Verbondenheid: Wij signeren onze schilderijen met Liz, dit is de naam van de kleindochter van Corrie en mijn dochter. Dit geeft ook onze verbondenheid weer.

 Bijzonder: Wij werken zowel gezamenlijk als apart aan een schilderij, dat maakt het heel bijzonder.

 Kwaliteit: Nooit meer canvas dat zal kromtrekken aan de muur, of canvas waar je dwars doorheen kijkt. Wij schilderen op ons eigen merk canvasdoek, deze zal niet kromtrekken aan de muur en is van een extra zware kwaliteit

 Kleurechtheid: Nooit meer fletse kleuren of verkleuring van de verf. Wij gebruiken de beste acrylverf, met de mooiste kleuren

 Makkelijk in het onderhoud: Elk schilderij wordt gelakt, de kleuren worden dan nog mooier en je kan het schilderij gewoon met een natte doek afnemen.

 Makkelijk op te hangen: Elk schilderij wordt met een ophangsysteem geleverd, deze kan dus meteen opgehangen worden.

 Eigen stijl en ontwerpen: Al onze andere producten zijn ook van een uitstekende kwaliteit en kun je alleen bij ons verkrijgen!


Download GRATIS onze Videoles "Schilder je eigen kleurrijke landschap"
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »