Bel direct: 074 357 99 33 of mail naar info@vrolijkschilderij.nl

Uniek

Nooit meer een schilderij waar er honderden van zijn, al onze schilderijen zijn handgeschilderd en uniek

Persoonlijk

Wij kunnen praktisch elke foto vertalen in een Vrolijk Schilderij en schilderen dan ook helemaal naar wens

Kwaliteit

Nooit meer canvas dat zal kromtrekken aan de muur, wij schilderen op onze eigen merk canvasdoeken van hoge kwaliteit

Samenwerking

Corrie en Renate schilderen samen aan 1 schilderij, hierdoor halen ze het beste in elkaar naar boven en dat zie je terug in het resultaat


Download GRATIS onze Videoles "Schilder je eigen kleurrijke landschap"


Heb jij ook nog steeds geen idee wat je met die éne lege saaie muur wilt doen?

Ben je echt toe aan iets nieuws, maar weet je nog steeds niet wat je hier zou willen ophangen. Je kunt geen keuze maken uit de vele bestaande schilderijen en prints (die voornamelijk uit China komen), omdat je toch eigenlijk ook heel graag iets unieks zou willen en niet een schilderij waar er honderden van zijn. Misschien mis je daarnaast ook nog wel iets aan kleur en vrolijkheid in jouw huis. Wat zou het dan fijn zijn als jij die ene unieke blikvanger aan je muur zou kunnen hangen, waar je echt vrolijk van zou worden. Een schilderij dat elke morgen een glimlach op je gezicht tovert en waar iedereen over zal praten als ze bij jou thuis komen. Wij van Vrolijk Schilderij helpen je dan ook graag met de keuze voor jouw eigen unieke schilderij. Naast onze bestaande collectie maken wij zelfs schilderijen speciaal en alléén voor jou precies zoals jij het zou wensen en eventueel met gebruik van jouw eigen foto's.
Onze schilderijen hebben naast de vele kleuren ook altijd een vleugje humor. Daarnaast garanderen wij ook nog 9 feiten, waarom een schilderij van ons zo uniek is.
       

VROLIJK SCHILDERIJ IS OOK BEKEND VAN TV. BEKIJK HIER DE UITZENDING VAN 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »