Hoe het begon

Maak kennis met de levendige en fascinerende kunstwerken van Corrie Leushuis. Welkom bij Vrolijk Schilderij! In 2010 is Corrie gestart met een unieke formule waarin 9 waanzinnige kleuren worden vertaald naar vrolijke kunst.

De levendige kunstwerken waarmee vreugde, geluk en positieve energie worden verspreid zijn terug te zien in elke penseelstreek.

13 jaar later

Inmiddels 13 jaar later is Vrolijk Schilderij en waar begrip in Nederland en omstreken.

Of men nu op zoek is naar een vleugje vrolijkheid in huis, kantoor of een andere omgeving, de schildeijen van Corrie zijn overal te vinden.

Met een verscheidenheid aan onderwerpen waaronder dikke dames, vrolijke koeien, gekke kippen of een Amsterdams straatje, allemaal doordrenkt met de kenmerkende stijl van Corrie Leushuis.

Na vele jaren vol creativiteit, inspiratie en het delen van haar talent met de wereld, heeft de geliefde kunstenaar besloten om met pensioen te gaan. Corrie heeft een opmerkelijke carrière gehad, waarin ze mensen hebben betoverd met haar unieke visie en creatieve expressie.

Hoe nu verder?

Ondanks het feit dat de kunstenaar met pensioen is gegaan, is er goed nieuws voor degenen die de schoonheid van haar schilderijen willen blijven ervaren. In samenwerking met een getalenteerde fotograaf en een gerenommeerde drukkerij zijn de schilderijen van de kunstenaar beschikbaar als herdruk.

Met behulp van geavanceerde fotografische technieken heeft de fotograaf elk schilderij op meesterlijke wijze vastgelegd. Hierdoor blijven de details van de schilderijen zoals de penseelstreken en de verdikkingen van het paletmes uiterst duidelijk zichtbaar.

Het resultaat is verbluffend realistisch en behoudt de ware essentie en uitdrukking van de originele kunstwerken.

Deze herdrukken bieden kunstliefhebbers de mogelijkheid om een stukje van de kunstenaar in huis te halen en te genieten van zijn/haar meesterwerken. Of het nu gaat om een opvallend schilderij vol levendige kleuren of een subtiel werk met verfijnde details, er is voor elk wat wils.

10% korting op je eerste bestelling!

Ontvang nu 10% korting op je eerste bestelling met de code “Welkom10”!