Ruilen en retourneren

We streven ernaar om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent met uw aankoop van onze kunstwerken. Als u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent, bieden wij een ruil- en retourbeleid aan om ervoor te zorgen dat uw ervaring met ons positief is.

Ruilen
Als u een kunstwerk wilt ruilen, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling contact met ons via het contactformulier. Vermeld uw bestelnummer en geef aan welk kunstwerk u wilt ruilen en voor welk ander kunstwerk uit onze collectie u het wilt ruilen. We zullen ons best doen om u te helpen bij het vinden van een geschikt alternatief. Houd er rekening mee dat eventuele prijsverschillen tussen de kunstwerken moeten worden verrekend.

Retourneren
Mocht u besluiten om een kunstwerk te retourneren, dan vragen wij u om binnen 14 dagen na ontvangst contact met ons op te nemen via het contactformulier. Geef uw bestelnummer en de reden van retour aan. We zullen u voorzien van verdere instructies voor het retourneren van het kunstwerk.

We streven ernaar om uw tevredenheid te garanderen en zullen ons uiterste best doen om eventuele problemen op te lossen. Bedankt voor uw vertrouwen in onze kunstwerken en we hopen dat u volledig geniet van uw aankoop.

10% korting op je eerste bestelling!

Ontvang nu 10% korting op je eerste bestelling met de code “Welkom10”!