Verzending en levering

Kwaliteit
Bij Vrolijk Schilderij streven we naar de hoogste kwaliteit van onze kunstwerken. Om deze reden hebben we ervoor gekozen om geen voorraad aan te houden, maar elk kunstwerk op bestelling te produceren. Dit stelt ons in staat om nauwkeurig toezicht te houden op elk detail en ervoor te zorgen dat elk kunstwerk voldoet aan onze strenge kwaliteitsnormen.

Levertijd
De gemiddelde levertijd voor uw bestelling bedraagt ca. 5 werkdagen. Deze termijn omvat de tijd die nodig is voor de productie, het verpakken en verzenden van uw kunstwerk. We doen ons best om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

GRATIS verzending
Wij nemen de verzendkosten voor onze rekening. Grote of kleine bestelling? Bij Vrolijk Schilderij betaald u nooit verzendkosten!

Pakket volgen
Zodra uw pakket is verzonden, ontvangt u een e-mail met de trackinginformatie, zodat u uw zending kunt volgen.

We werken samen met betrouwbare verzendpartners om ervoor te zorgen dat uw kunstwerk veilig en op tijd bij u aankomt. Mocht er onverhoopt iets misgaan tijdens het transport, neem dan onmiddellijk contact met ons op en we zullen ons best doen om het probleem op te lossen.

10% korting op je eerste bestelling!

Ontvang nu 10% korting op je eerste bestelling met de code “Welkom10”!